Bli av med myror utomhus

För att bli av med myror utomhus kan man spara äggskal som man sköljer och sen krossar och lägger ut på de ställen myrorna håller till. Man kan också prova att strö salt på äggskalen för att myrorna ska undvika dem ännu mer.

Plattor och stenlagda gångar kan man antingen skvätta lite tabasco på eller vattna med en blandning av såpa och vatten och i blomsterkrukor och rabatter kan man testa att strö ut bakpulver.

Vill du slippa myror som kryper upp på dina stövlar när du är ute i trädgården, kan du smörja in dem med ättika.

Rödcederolja är ett medel som är väl beprövat. Det fungerar både utomhus och inomhus.

Rödcederolja har använts länge för att bli av med både myror och andra insekter och nu har man forskat fram ett medel som är extra effektivt mot just myror. Det kallas Rödcederolja mot myror och är effektivare än vanlig rödcederolja, då den består av både rödcederolja och andra eteriska oljor som är speciellt verksamma för att bli av med just myror.

Vill du bli av med myror utomhus sprayar du Rödcederolja mot myror längs med deras stigar, men även omkringliggande områden. Rödcederolja mot myror är helt ofarligt för människor, djur och växter, men skrämmer bort myrorna med sin lukt. För människan är dock lukten svag, fräsch och behaglig.

För att bli av med svartmyror läs här!